Σχετικά με εμάς

Αρσινοη Καφε Ψησταρια

Υπηρετούμε την ελληνική κουζίνα με φρέσκες πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας, με τη χρήση παραδοσιακών μαγειρικών τεχνικών και με προσήλωση στην άψογη εκτέλεση. Το «Αρσινόη» είναι καφέ – ψησταριά με άψογη εξυπηρέτηση που εμπνέεται από την παράδοση και την προχωρά ένα βήμα πιο πέρα. Δημιουργήσαμε έναν χώρο όπου ένα γεύμα είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα πιάτο φαΐ. Σας περιμένουμε!

παραδοσιακες γευσεις & υλικα

Ελληνική και Μεσογειακή κουζίνα, με παραδοσιακές γεύσεις και παραδοσιακά υλικά . Σημειώστε ότι καθημερινά το μενού περιλαμβάνει και αρκετά πιάτα ημέρας στην κατσαρόλα ή στον φούρνο. Επίσης, θα βρείτε κρέατα και πουλερικά  ελεύθερης εκτροφής που μας τα προμηθεύουν φίλοι μας παραγωγοί!

ανεση & ευχαριστη ατμοσφαιρα

Το Αρσινόη ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1994 και από τότε συνεχίζει να προσφέρει υπέροχες γευστικές εμπειρίες στους πελάτες του. Χωρίς να έχει αλλάξει καθόλου τις σταθερές του αξίες, προσφέρει παραδοσιακά ελληνικά εδέσματα εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης. Οι χώροι, εσωτερικοί και εξωτερικοί, είναι άνετοι, με ευχάριστη ατμόσφαιρα και με δυνατότητα χρήσης μέχρι και μεγάλων γεγονότων όπως γάμοι, βαπτίσεις κλπ…Η κουζίνα έχει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να καλύψει σε ποσότητα και ποιότητα, τόσο τις μικρές παρέες, όσο και τις μεγάλες εκδηλώσεις!

 

Επισκεφτειτε μας

Επικοινωνία

+30 27240 51235